pondělí 12. ledna 2009

Tak zase jeden článeček…

Ahoj všem, kteří se rozhodli nezanevřít na tyto stránky i přes mou nečinnost. A jakou mám výmluvu? Docela otřepanou - školu. A taky spisovatelský blok, ano, už zase. Díky těmto dvěma indispozicím došlo k tomu, že než jsem našla vhodné přání k Vánocům, které bych sem umístila, rozsvítil se na obloze novoroční ohňostroj a než se mi podařilo zapnout počítač, je najednou polovina ledna. "Tempus fugit", řekl by zdatný latinář. Já nejsem zdatný latinář, a tak řeknu jen "čas kvapí".

Přesto do nového roku vstoupím s přáním všeho dobrého a s drobnými změnami:
1) Z položky "Kam ještě zaplout?" zmizel odkaz na archiv písniček. Po několika stížnostech stálé a věrné čtenářky (ano, už mám tři čtenáře, o kterých vím, že tyto stránky pravidelně navštěvují), jsem došla k závěru, že je zbytečné uvádět odkaz na stránky, které vyžadují registraci, by mohly plnit svůj účel.
2) Další drobná změna proběhla v rubrikách. Z rubriky s názvem "Školní výtvory" se staly "Oneshoty". Mám v úmyslu sem dávat jednodílné povídky, nejen z mé školní tvorby. Povídky na pokračování zatím neplánuji, ale uvidíme.
3) Došlo k přeorganizování menu. Zda k lepšímu, nebo k horšímu, to se ukáže až časem a proto Vás, milí čtenáři, prosím, aby jste se k tomu vyjádřili.

Samozřejmě se můžete vyjádřit i k ostatním změnám. Toto je zatím vše. Mějte hezký den

1 komentář:

  1. Jo, určitě je dobré vylepšovat stránky a nezůstat u jednoho konceptu.

    Návštěvnost. No, prostě co si budeme povídat, psát psát psát, nemyslím články, ale věude kde to jen jde, tak psát svůj web. Jen jeden a na něm si udělat "rozcestník" na další své weby..

    Jen k designu. Povedlo se ti docela dobře udělat odkazy, důležité ponechat, zbytečné smazat. Já bych jen hudební přehrávač dal možná více dolu, nebo bych se poohlédl po moenším, který nezabírá tolik místa na stránce. Naopak "Rubriky" bych dal nahoru, protože jsou důležité. Archiv může zůstat dole, na něj se zas tak často nechodí, a když už, tak návštěvník za tímto učelem archyiv hledá, takže ikdyž nebude tak na očích, tak si ho vždy najde.

    PS: odkazy na jiné stránky bych se možná snažil více zestručnit.
    PS2: snad ti nevadí co ti tu píšu, jen se snažím radit a trochu předat dál, co jsem se naučil a dozvěděl.

    OdpovědětVymazat