čtvrtek 4. září 2008

Náš most zmodral


PhotobucketAno, ano. Zní to zvláštně, ale je to tak. Konečně na něj přišla řada s celkovou rekonstrukcí. Z chudáka zbyly jen pilíře a betonové panely s trčícími dráty. Vrrr buch buch vrrrz skříp buch jau a občas taky šplouch. Tyhle zvuky mi teď podbarvují každodenní život. Říkám podbarvují, protože bydlím přeci jenom dost daleko, abych z toho nezešílela. Chudáci ty lidi, co mají dům hned vedle. Vrr buch buch skříp skříp vrz a k tomu hromada prachu. Nezávidím. Včera zmodral. Ne ten prach, ale most. Natřeli železné části.
Měli byste vědět, že mám hroznou depresi.

Mateš lidi kolem sebe tím, jak se chováš!

Učili ho nevnímat bolest, ale nikdy to nefungovalo.

Život bolí, tak si zvykej.

Dobře už bylo, bude hůř.

Budeš trpět, ale náramně si to užiješ.

Vesmír je velký, fakt velký...a tak dál. Léto v trapu, podzim na krku, v bedně nic, doma ponorka, lidem kolem zjevně špoluchá na maják a mě už z toho straší ve věži. Jinak je mi fajn o_O, díky za optání.

PS.: NEPROPADEJTE PANICE . Soused právě zakopnul o vlastní nohy. Náladoměr hlásí prudký nárůst veselí, jak teď nadává jak špaček. Z deprese už zase nic nebude. A já se těšila ne pořádnou migrénu. Nojo, no, co se dá dělat. Tak to zkusím zase někdy příště. ^_-

3 komentáře:

  1. docela ftipný článek :))

    Ale teď k věci.

    chtěla jsi návod na počítadlo. Máš více možností. Podle toho co ti stačí, nebo vyhovuje.

    Já na Hervyho zápisníku mám nasazená dvě počítadla. Google Analytics a TopList. Google není vidět. Toplist vidět je (ale nemusí).

    Toplist ti zajistí přehled prohlížečů, verze operačních systémů, týdení náhledy, měsíční náhledy denní náhledy.. ale to je skoro vše. Ale je poměrně přesný.
    Toplist.cz - zaregistruješ se (vpravo nahoře) a pak se řídíš podle pokynů. Důležité je si vybrat vzhled počítadla, co všechno má umět (zaznamenávat operační systém, verze prohlížečů atd..) a pak ti to vyhodí html kód. Ten si zkopíruj. Poté si otevří blog a "Rozvržení->Prvky stránky" a tam si přidej novou miniaplikaci: "HTML/JavaScript" Tam si napiš jakýkoli název a do pole text vlož tvůj zkopírovaný html kód. Pak stačí uložit a sledovat...
    Doporučuji si pak rozhodnout kam svůj blog zařadíš, do jaké kategorie. A když si změníš vzhled počítadla, tak se ti vygeneruje nový html kód a ten musíš pak na blogu přepsat.


    Google analytics je trochu složitější ale mnohem lepší. V podstatě se na něm dá zjistit o všech všechno. Odkud jsou návštěvníci, jak dlouho byli na stránce, kam šli, odkud přišli.. a další a další věci. adresa: google.com/analytics. Zde se pouze přihlásíš pod tvým google účtem (to samé jak na blogger.com) a pak si vytvoříš novou doménu. Vložíš adresu tvého blogu (první stránka) a následně ti web vyplivne javascriptový kód, který si zkopíruj. Zobrazí se ti, že kód není na stránce nainstalován. To je v pořádku. Teď si otevřeš blog "Rozvržení->Upravit html" (doufám, že trochu znáš html, pokud ne, tak se v tom moc nešťourej :)) najdi si tag -/body- (znak "-" nahraď "<" a ">")a před něj vlož ten javascriptový kód (pro přehlednost si můžeš udělat před kódem a za kódem odřádkování - důležité ale je, aby byl před tagem -/body- !!POZOR ne před tagem -body-, to je něco jiného!!)

    No a pak počkáš 24 hodin, tak dlouho se data ze stránky kompletují a pak už jen sleduješ návštěvnost :)

    Další počítadla doporučuji netagent.cz, blueboard.cz atd.. zkus pak ještě seznam počítadla. Počítadla nejsou jako antivirové programy, čili nezáleží kolik jich je, důležité je aby se dobře "nainstalovali"... Něktérá počítadla jsou hrozná, mají velké rozdíly, jsou nepřesné, některé naopak výborné.. ale to už je na tobě

    OdpovědětVymazat
  2. Hudba je těžší a musíš na to mít vlastní server, buď free, nebo placený, každopádně musíš mít na tu hudbu přímou cestu a je to docela složité. Sám mi teď nějak hudba hapruje na webu...

    OdpovědětVymazat