středa 20. května 2009

QuIP boduje

Už se Vám všem jistě někdy stalo, že jste si psali s někým po ICQ. A už se Vám zřejmě taky stalo, že ten "někdo" nepsal přes ICQ, ale přes Quip. A protože Quip není ICQ a naopak, občas to hodí Error. Mno, a takhle mi kamarádka posílala odkaz na video na YouTube. A zkuste jí vysvětlit, že nevíte, jak napsat smajlíka vyplazujícího jazyk do URL. Ono to vlastně vůbec není legrační. Ale zkuste pak něco takového zadat do vyhledávače...



V zájmu zachování anonymity mé korespondentky bylo její jméno odborně začmáráno.

Svoje ICQ vám nedám, tak si netahejte triko.

6 komentářů:

  1. "tak teď na mě jeden vyplazuje jazyk a druhej blbě čumí.." :-D

    Chápu tě. Já mám s QIPem podobné problémy. Půlka mých spolužáků ho používá a když mi něco chtějí, tak je to jako při dešifrování enigmy. Český písmena to nějakým záhadným způsobem převrací do azbuky.

    Ale správně by nemělo dělat smajly v URL adrese nic. To potom snad vzít jiný kominikační program.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě doplním, je to "qip", ne "quip". .)

    2Dreamer: Jaký program ty používáš? Je pravda, že qip má dost problémy se šifrováním a kódováním zpráv a třeba na meebo.com mi zprávy přicházejí špatně od lidí, co mají qipa. Pak už také záleží na použitém kódování přímo u tebe. Já používám mirandu (Wolfram3D pack) a spokojenost .)

    OdpovědětVymazat
  3. To Hervy: To "u" tam je schválně - prostě hříčka se písmenky, kterou se baví celý náš ročník a kterou bys asi nepochopil, kdybych ti jí vysvětlila, prostě by ses musel účastnit jedný z našich (nezapomenutelných) přednášek lexikologie Angličtiny.
    Původně to mělo mělo být QuIP, aby to bylo jasný, ale pak mi to nějak uteklo ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ok, tak to je pak v pořádku :D

    "QuIP" by asi tolik povyku neudělalo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hervy: já používám Digsby. Vždycky mám problém jen s QIPem, ale jen od pár lidí. Ti, co si to umějí nastavit, problém nedělají. Ale už jsem si zvyknul, jsou to stejně jen tři lidi a díkybohu nepíšou často. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju, mé jméno bylo opravdu odborně začmáráno =o)

    OdpovědětVymazat

Ke každému komentu si nyní můžete napsat ještě jeden zdarma!!!